مرکز جامع ارزیابی شنوایی، وزوز و تعادل البرز

انواع باتری برای استفاده در سمعک

بسیاری از سمعک ها نیازمند اندازه های متفاوت باتری به جهت افزایش عملکرد برای بهتر شنیدن هستند. باتری های سمعک اندازه و قیمت متنوعی دارند. در کلینیک سمعک البرز تلاش بر این است که صحیح ترین باتری به جهت استفاده سمعک با توجه به بودجه شما انتخاب شود.

باتری های سمعک دارای پوششی هستند که از آسیب دیدن سمعک جلوگیری می کند. به همین جهت می بایست از باتری بخصوصی برای سمعک استفاده کرد. به هیچ وجه باتری های متفرقه، به خصوص باتری هایی که برای ساعت مورد استفاده قرار می گیرند را به عنوان باتری سمعک استفاده نکنید، زیرا این باتری ها برای وسیله شما مناسب نبوده و سبب آسیب دیدن سمعک شما می شوند. مطمئن شوید که باتری ها مورد استفاده به جهت ایجاد صدای شفاف و بدون نویز، نو و سالم هستند.

بهترین مکان به جهت خرید باتری برای سمعک، کلینیک های شنوایی محلی به جهت اطمینان از عملکرد درست باتری سمک است. در این مراکز می توانید انواع مدل های باتری سمعک به همراه کد رنگی مختلف را که به شما در انتخاب بهترین مدل کمک می کند، مشاهده کنید.

 

باتری های قابل شارژ سمعک

باتری های قابل شارژ معمولا برای سمعک های مدل BTE که در پشت گوش پنهان می شوند مورد استفاده قرار می گیرند. البته این باتری ها برای سایر استایل های سمعک نیز موجود است. تکنولوژی باتری های قابل شارژ به شما در راستای بهبود قدرت، سایز کوچک تر، زیبایی منحصر به فردتر و مزیت های محیطی دیگر امکاناتی را ارائه می دهد.

 

باتری های قابل شارژ سمعک

 

باتری سمعک Zinc Air

باتری های سمعک Zinc Air  در 4 سایز متفاوت با کد های رنگی منحصر به فرد به جهت راهنمایی شما برای به خاطر سپردن اندازه درست باتری سمعک ارائه می شوند. این باتری ها به جهت فعالیت خود نیازمند هوا هستند، این جمله به معنای این است که این باتری ها تا زمانی که برچسب رنگی از روی باتری برداشته نشود و در معرض تماس با هوا قرار نگیرد، کار نمی کند. تنها زمانی که آماده استفاده از باطری هستید، برچسب رنگی را جدا نمایید. نیازی به بازگرداندن برچسب روی باتری نیست.

باتری های سمعک در 4 سایز استاندارد 10، 13، 312 و 675 ارائه می شوند.

 

باتری سمعک Zinc Air

 

سایز 10 باتری سمعک

باتری سایز 10 به صورت عمومی در مدل های سمعک RIE که به عنوان سمعک پنهان در پشت گوش و سمعک CIC که به عنوان سمعک داخل کانال گوش (نامرئی) شناخته می شود، کاربرد دارد. اندازه این باتری ها 5.8 میلی متر در 3.6 میلی متر است و با کد رنگی زرد به جهت شناسایی عرضه می شود. اندازه این باتری سبب می شود تا باتری ایده الی برای استفاده در سمعک های کوچک در نظر گرفته شود. هر باتری معمولا 3 تا 7 روز قابل استفاده خواهد بود.

 

سایز 10 باتری سمعک

 

سایز 13 باتری سمعک

باتری سایز 13 باتری معمولا در مدل های BTE که به عنوان مدل پشت گوش و  ITE که به عنوان مدل سمعک داخل گوش شناخته می شود، مورد استفاده قرار می گیرد. اندازه این نوع باتری 7.9 میلی متر در 5.4 میلی متر است و با کد رنگی نارنجی شناسایی می شود. هر باتری قابل استفاده در بازه زمانی 4 تا 10 روز خواهد بود.

 

سایز 13 باتری سمعک

 

سایز 312 باتری سمعک

باتری سایز 312 سمعک از کد رنگ قهوه ای به جهت شناسایی استفاده کرده و در اندازه 7.9 میلی متر در 3.6 میلی متر ارائه می شود. این نوع باتری قابل استفاده در مدل مینی BTE، RIE و ITC که به عنوان سمعک داخل کانال شناخته می شود، مورد استفاده قرار می گیرد. عمر این نوع باتری 3 تا 10 روز است.

 

سایز 312 باتری سمعک

 

اندازه 675 باتری سمعک

باتری اندازه 675 دارای کد رنگ آبی جهت شناسایی بوده و معمولا به جهت قدرت دهی زیاد برای سمعک مدل BTE مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع باتری بزرگترین باتری در لیست بوده و در اندازه 11.6 در 5.4 میلی متر ارائه می شود. علاوه بر اندازه بزرگ، نسبت به سایر مدل ها دارای عمر طولانی تری است. در واقع هر باتری از این نوع 6 تا 15 روز می تواند دوام داشته باشد.

 

اندازه 675 باتری سمعک

 

آیا زمان تعویض باتری است؟

به صورت عمومی دوره زمانی استفاده از باتری سمعک، بسته به نوع باتری 3 تا 15 روز بوده و این زمان بر اساس نوع سمعک، نوع باتری و زمان استفاده از دستگاه متغیر است.

اگر که شما مشاهده کردید صدا از حالت طبیعی خارج شده یا به جهت شنیدن صدا در حالت نرمال نیاز به افزایش صدا دارید، باتری شما باید تعویض شود.  برخی از سمعک ها در زمانی که باتری ضعیف می شود صدای ملایم بیپ را انتشار می دهند. اگر شما چنین صدایی را شنیدید، باید در کوتاه ترین زمان ممکن باتری را تعویض کنید.

به جهت آنکه سمعک شما غیر قابل استفاده نشود، پیشنهاد ما به شما این است که همیشه باتری زاپاس با خود داشته باشید.

توجه داشته باشید که باتری زاپاس نباید در تماس با وسایل فلزی ازجمله کلید ها، سکه و غیره قرار بگیرد؛ تماس با وسایل ذکر شده سبب خالی شدن شارژ باطری خواهد شد.

 

نحوه تعویض باتری سمعک در سمعک های RIE

نحوه تعویض باتری در سمعک های داخل گوشی (CIC)

 

نحوه تعویض باتری در سمعک های (BTE) پشت گوشی

دیدگاه خود را بنویسید